Adalin Shea yağı, shea ağacının cevizlerinden elde edilen soğuk sıkım bir yağdır. Oda sıcaklığında katıdır ve kirli beyaz veya fildişi rengine sahiptir. Shea ağaçları Batı Afrika'ya özgüdür ve çoğu shea yağı hala o bölgeden gelmektedir. Tüm cilt tipleri için güvenlidir. Shea yağı tipik olarak nemlendirici etkileri için kullanılır . Bu faydalar, linoleik, oleik, stearik ve palmitik asitler dahil olmak üzere shea'nın yağ asidi içeriğine bağlıdır. Bu, cildiniz ve dış ortam arasındaki bariyeri geri yükleyerek nemi içeride tutar ve kuruluk riskinizi azaltır. Cildinizi yağlı yapmaz. Shea'nın nemlendirici ve antioksidan özellikleri, cildinizin yeni hücreler oluşturmasına yardımcı olur. Shea yağı, yüzyıllardır kozmetik bir bileşen olarak kullanılmıştır. Yüksek konsantrasyondaki vitamin ve yağ asitleri - kolay yayılabilen kıvamı ile birleştiğinde - cildinizi yumuşatmak, yatıştırmak ve yumuşatmak için harika bir ürün haline getirir.

Adalin Shea Butter 50ml

150,00₺Fiyat